מרק עדשים עם סלרי וכמוןרק הסתכלנו על התמונה הזו, ומיד נעשה לנו חם יותר: במציאות המרק הזה לא רק מחמם את העיניים, אלא גם ממלא את הבטן ועושה נעים בכל הגוף
| loveat
| פורסם 29/12/13 09:44
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הגזר בשמן זית עד להשחמה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתקרמל.
2 מנמיכים את האש, מוסיפים את השום והסלרי ומאדים 5-6 דקות.
3 מוסיפים את העדשים, הציר, עלי הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה.
4 מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעדשים מתרככות, כ-10 דקות. 5 דקות לפני שמורידים מהאש מוסיפים את עלי הסלרי ששמרנו בצד.
5 מתקנים תיבול ומגישים.
* המתכון באדיבות רשת loveat >> בשבוע שעבר הלכנו על מרק ירקות חורף |