המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את שמן הזית והשום במחבת. 2 סוחטים את פטריות הפורצ'יני (שומרים את מי ההשריה), קוצצים ומוסיפים למחבת. 3 מוסיפים את הפטריות הטריות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 4 מפזרים את הפטרוזיליה, מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כרבע שעה. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 5 מעבירים חצי מכמות הפטריות לבלנדר, ומוסיפים את מי ההשריה של הפורצ'יני (בלי המשקעים שלמטה). מרסקים לרוטב חלק. 6 מחזירים את הרוטב המרוסק למחבת עם הפטריות, מחממים דקה ומוסיפים את הפסטה. * המנה כוללת 330 קק"ל. * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף.
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו פלפלים ממולאים ב-285 קלוריות
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |