1 שמים בקערת מיקסר את כל המרכיבים מהמייפל עד התמציות (כולל), וטורפים עם מטרפה עד לקבלת מרקם מעט סמיך (שימו לב לא לטרוף יותר מדי).
2 מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים בכף עץ עד שהתערובת הופכת לאחידה. מכניסים את התערובת לחצי שעה במקרר.
3 מחממים תנור ל-160 מעלות.
4 יוצרים כ-12 כדורים ומניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה במרווחים גדולים (כ-7 ס"מ מכל כיוון).
5 אופים את העוגיות כ-11 דקות. מוציאים ומניחים בצד לצינון.
6 מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד על בן מארי ומורידים מהאש. מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה. ממלאים את העוגיות.
* העוגיות טובות לאכילה עד 3 ימים לאחר הכנתן אם נשמרו בקופסה אטומה.
>> עוד המון מאפים נהדרים מחכים לכם בבייקרי שלנו
>> לאתר הבית של SEEDS