סטייק פורטבלומנה מפתה של פטריות בשרניות וטריות, מושרות במרינדה וצלויות על הגריל![]()
צילום: נופר יערי, לא על החסה לבדה
|
המצרכים :
למרינדה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי המרינדה. 2 מסירים את רגלי הפטריות. 3 מברישים את הפטריות בנדיבות במרינדה משני הצדדים, ומניחים על המנגל כשהחלק הפנימי (איפה שהייתה הרגל) כלפי מעלה. אחרי כמה דקות הופכים, ומשאירים לעוד 2-3 דקות או עד שהפטרייה מפסיקה להיות ספוגית והופכת לבשרנית. * חשוב לא להרוג אותן לגמרי, שלא יהפכו לסוליה או יצטמקו לחלוטין. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|