1 לשים את הקמח עם המים, הסוכר והמלח עד לקבלת בצק רך ואוורירי. מוסיפים את השקדים הקלויים ולשים עוד 2 דקות. מתקבל בצק דביק, וזה בסדר - ככל שהבצק יותר רטוב כך הספינג' יהיה יותר אוורירי.
מתכונים לסופגניות
מתכונים ללביבות
2 מניחים את הבצק להתפחה של 45 דקות בקערת הלישה. חובטים בבצק ו"מפילים" אותו, ומתפיחים עוד 45 דקות.
3 מחממים שמן תירס בסיר טיגון שטוח ומכינים קערה עם מי קרח.
4 טובלים את הידיים במי הקרח, קורצים חתיכה מהבצק ויוצרים במרכזה חור בעזרת הידיים. מפילים בזהירות לשמן החם ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. ממשיכים כך עד שהבצק נגמר. מוציאים את הספינג' לצלחת עם נייר סופג, ומשם מעבירים לקערת אבקת סוכר עם וניל.
5 מגישים מיד.