1 מרתיחים את המים עם הסוכר על אש נמוכה כ-5 דקות.
2 סוחטים את הליים. את המיץ המתקבל טוחנים בבלנדר עם עלי הנענע בלבד (ללא הגבעולים).
3 מוסיפים את סירופ הסוכר למיץ הליים באופן הדרגתי, עד שמגיעים לרמת המתיקות הרצויה.
4 מעבירים למכונת גלידה ומכינים לפי הוראות המכונה. שומרים במקפיא עד להגשה.
* אם אין מכונת גלידה, ניתן להכין באופן הבא: שופכים את התערובת לקערה ומקפיאים. כל שעה יש לערבב את התערובת בעזרת מזלג עד להקפאה מלאה. ככל שמערבבים יותר כך המרקם יהיה יותר חלק ואחיד.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!