ספר הקינוחים הטבעוני הראשון בעברית יוצא לדרך, והדס רפאלי מזמינה אתכם להיות חלק מהמסע להוצאת הספר. רפאלי היא הקונדיטורית והבעלים של הבייק בייקרי, קונדיטוריה טבעונית בתל אביב. היא אופה כבר 19 שנים, טבעונית 14 שנים ואופה עוגות לקהל הטבעוני כבר ארבע שנים - בהתחלה מביתה, ועכשיו מהקונדיטוריה החדשה שלה. לטובת הוצאת הספר פתחה רפאלי עמוד מיוחד באתר גיוס ההמונים הדסטארט, ואתם מוזמנים לתמוך בפרויקט. המצרכים :לתבנית עגולה 24:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים היטב בקערה את הקמח, הסוכר, הפרג והסודה לשתייה. 3 מוסיפים את מיץ התפוזים והחלב, ומערבבים עד שאין גושים בכלל והתערובת חלקה ואחידה. 4 מוסיפים את שמן החמניות ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. 5 מעבירים לתבנית משומנת, ואופים כ-45 דקות או עד להזהבה (ניתן לבדוק את מרכז העוגה עם קיסם). |