1 בכלי קטן מערבבים ג'לטין ומים, ומשאירים בצד ל-10 דקות עד שהג'לטין סופח את כל הנוזלים.
2 מביאים שמנת לבישול וחלב עד לסף רתיחה על להבה בינונית. מכבים את הלהבה.
3 מוסיפים את קוביות השוקולד, מחכים כמה דקות ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
4 מעבירים את הכלי עם הג'לטין למיקרוגל, ומחממים במשך 15-20 שניות עד שהוא שוב הופך לנוזלי.
5 יוצקים את הג'לטין המומס לסיר עם התערובת השוקולדית ומערבבים היטב.
6 יוצקים את הפנקוטה לשקעים של תבנית סיליקון, מניילנים, ומעבירים לקירור של 2-3 שעות עד להתייצבות מוחלטת (אפשר להשתמש גם בתבניות אישיות אחרות או כוסות).
7 לקראת הגשה מעבירים סכין חדה על קצוות השקעים והופכים את הפנקוטה על צלחות אישיות. מקשטים ומגישים.
>> בפעם האחרונה הכנו פחזניות עם קרם גבינת וניל ותותים
>> והנה עוד כמה קינוחים נהדרים ללא סוכר