1 מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה קפיצית בקוטר 24 ס"מ, או מרפדים בנייר אפייה מודבק עם קצת שמן או חמאה. 2. טורפים את חלבוני הביצים במיקסר חשמלי עד שהם יציבים אך לא קשים ומעבירים לקערה אחרת. שמים בצד. 3. מוסיפים את חלמוני הביצים לקערת המיקסר וטורפים. מגלענים את התמרים, מוסיפים את התמרים לחלמונים וממשיכים לטרוף במהירות בינונית-גבוהה במשך 3 דקות. 4. בקערה אחת מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים לקערת חלמוני הביצים לסירוגין עם הרוויון והשמן. טורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומקפלים פנימה את חלבוני הביצים. 5. מערבבים את התערובת עם כף (כדי לערבב פנימה משקעים מהתחתית) ויוצקים לתבנית. אופים כ-35 דקות או עד שקיסם שמוחדר במרכז יוצא נקי. 6. מצננים כחצי שעה לפני שמורידים את הטבעת.