המצרכים :ל-30 עוגיות בינוניות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מקציפים במיקסר ביצים, ממתיק סטיביה ווניל עד לקבלת תערובת בהירה (זה לוקח כמה דקות). 3 בינתיים ממיסים במיקרו או על בן מארי שוקולד וחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים. 4 מוסיפים את השוקולד לתערובת הביצים וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. 5 מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים מלח ומערבבים בעזרת מרית רק עד להטמעה. 6 מוסיפים שוקולד קצוץ (לא חובה) ומערבבים. 7 מעבירים לקירור של חצי שעה. 8 בעזרת כפית יוצקים תלוליות מהבלילה ומסדרים אותן באופן מרווח בתבנית. 9 אופים 12-13 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ומשחימות. 10 מקררים על רשת ומאחסנים בכלי אטום. הערות: • אפשר להחליף את שוקולד החלב ללא תוספת סוכר בשוקולד מריר ללא תוספת סוכר או בשוקולד מריר עם אגוזים ללא תוספת סוכר. • אפשר לשחק עם כמות תחליף הסוכר בהתאם לטעם האישי. לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי >> לעוד מתכונים ללא תוספת סוכר
|