1 מערבבים חמאה ו"כמו סוכר" בעזרת וו גיטרה במהירות איטית עד שהם מתאחדים. 2. מוסיפים את הביצים, הקמח השקדים הפיסטוק והפקאן ומערבבים למשך דקה נוספת במהירות איטית, עד שמתקבל בצק אחיד. 3. מחלקים את הבצק לחמישה חלקים שווים שאותם מגלגלים לגלילים בקוטר של שלושה ס"מ. 4. את הגלילים עוטפים בניילון נצמד, מניחים על גבי משטח ישר (תבנית למשל) ומכניסים למקפיא למספר שעות- עד שהגלילים מתקשים בהקפאה. 5. מחממים את תנור האפייה לחום של 170 מעלות 6. מוציאים מן המקפיא, גליל אחר גליל ובעזרת סכין לא משוננת פורסים מהם פרוסות בעובי שלושה מ"מ ומסדרים את הפרוסות- עוגיות, על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה. אופים כ-12 דקות.