המצרכים (6 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 בסיר על להבה בינונית מביאים את קרם הקוקוס לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד, המלח והקקאו ומערבבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים. מצננים. 2 מוסיפים את הפודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת מוס סמיך ואחיד. 3 מעבירים את המוס לשקית זילוף. ממלאים את הכוסות עד לשני שליש מגובהן ומקשטים בפטל והנענע. * אם אין שקית זילוף, אפשר להשתמש בשקית ניילון עבה ולגזור לה את הפינה. לחלופין, אפשר פשוט להעביר את המוס לכוסות בכף. לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי >> לעוד מתכונים ללא תוספת סוכר
|