ג'חנון דפי אורזאחרי הבורקס והמלאווח - הנה מגיע תורו של הג'חנון, מחמל נפשנו, לקבל גרסה נטולת גלוטן מדפי אורז. אל דאגה, גם המרגרינה נשארת בחוץ
צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-250 מעלות. 2 מערבבים בקערה את הביצים, שמן הקנולה, המים, הדבש והתבלינים. 3 טובלים דף אורז בבלילה שהתקבלה, וכשהוא מתרכך מניחים עליו דף נוסף. 4 מוציאים את שני דפי האורז כשהם דבוקים זה לזה ומעבירים לנייר אפייה משומן קלות. חוזרים על הפעולה עם עוד שני דפים, ומניחים אותם בחפיפה חלקית לשני הדפים הראשונים. 5 מגלגלים את 4 דפי האורז כמו ג’חנון ומעבירים לסיר. חוזרים על הפעולה עם העלים הנוספים ליצירת עוד 4 ג'חנונים. 6 מברישים בשמן זית ואופים בתנור כ-10 דקות, עד שמשחים. לא הבנתם? הנה הסרטון ביוטיוב לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן
|