המצרכים (12 מנות):לבסיס:
למלית:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב תבנית שקעים. 2 מכינים בסיס קדאיף: מניחים אטריות קדאיף בקערה גדולה, יוצקים עליהן חמאה מומסת עם סטיביה ובעזרת הידיים מערבבים היטב כך שיצופו היטב מכל הצדדים. 3 מרפדים כל שקע באטריות קדאיף משומנות כך שייווצרו מעין סלסילות קטנות. 4 אופים את סלסילות הקדאיף כ-10-15 דקות, עד הזהבה. מצננים כ-10 דקות ומוציאים בזהירות מהשקעים. 5 מכינים קרם: מקציפים יחד חלב קוקוס, חלב ופודינג כ-3 דקות לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר גדול משונן. 6 מרכיבים את הסלסילות: מניחים בתחתית כל בסיס כחצי כפית מעדן פרי, מזלפים תלולית קרם, נועצים רבע תות ומפזרים מעט פיסטוק. לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי |