המצרכים :
אופן ההכנה:1 בקערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים עד שכולם עטופים בסילאן. 2 מחממים תנור לחום של 120 מעלות. על מגש מרופד בנייר אפייה מפזרים את הגרנולה ואופים כ-20 דקות עד לקבלת צבע שחום, כשמדי 4 דקות מערבבים את התערובת בעזרת כף. מוציאים מהתנור ומניחים לצד לכ-10 דקות, עד שהתערובת מתקשה. 3 מצננים צינון מלא ומאחסנים בקופסה אטומה. * אפשר להחליף (או להוסיף) חלק מהמרכיבים היבשים ב: שקדים לא קלויים, פקאנים לא קלויים, שומשום מלא, קוקוס טחון ועוד. >> לכל המתכונים ללא גלוטןמבשלים עם הילדים: קרטיבים שלא מטפטפים |