1 לשטוף את האורז ולהשרותו במים במשך 1/2 שעה. לייבש היטב ולשמור בצד. 2. במחבת עמוקה לחמם שמן על אש נמוכה, להוסיף את כל התבלינים - עלי דפנה, קינמון, הל, כורכום, פלפל שחור, ציפורן. לטגן במשך 2 עד 3 דקות. 3. להוסיף את האורז ולטגן במשך 2 דקות. 4. להוסיף מים, 2.5 סנטימטר או 1/3 אצבע מעל האורז בסיר, להוסיף מלח ולכסות (רצוי מכסה זכוכית). לבלש על אש נמוכה עוד כ- 15 דקות, מבלי להרים את המכסה. 5. כשניתן לראות כיסי אוויר באורז וכל המים התאדו, יש לכבות את האש ולהניח לאורז עוד 10 דקות מבלי לגעת. 6. להוסיף את הזעפרן על מחצית משטח האורז, ובעזרת מזלג רחב לערבב את האורז באיטיות, כך שהאורז הלבן יקבל את גוון הזעפרן. לקשט עם כוסברה טרייה ובצל מטוגן.