1 בסיר בינוני מטגנים את האורז בשמן הזית במשך שתיים-שלוש דקות, תוך ערבוב. מוסיפים כוס מים רותחים, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים כעשר דקות, עד שכל הנוזלים נספגים. מסירים מהאש ומניחים לאורז להצטנן.
2 בקערה בינונית מועכים את הגבינה במזלג. מוסיפים את הביצים וטורפים עד קבלת תערובת חלקה. מוסיפים את האורז ומערבבים. אם הגבינה איננה מלוחה, מוסיפים כפית מלח גס. ממלאים את עלי הגפן.
3 מרפדים תבנית חסינת אש בינונית בעלי הגפן שנותרו ומסדרים בצפיפות את העלים הממולאים, במידת הצורך בשכבות.
4 מחממים תנור ל-150 מעלות.
5 יוצקים על העלים 2-1 כוסות מים רותחים לכיסוי ומניחים עליהם צלחת שתשמש כמשקולת.
6 אופים כשעה בתנור שחומם מראש. מוציאים מהתנור ובזהירות נפטרים ממי הבישול.
7 מחממים את הדבש בסיר קטן עד שהוא נוזלי לחלוטין ויוצקים על העלים. מגישים חם.