קציצות אורזבשר טחון, אורז ובטטה משתלבים יחד לקציצות מעולות שישדרגו כל ארוחה
צילום: פירגה, טועמים במטבח
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את האורז 20 דקות בכוס וחצי של מים רותחים (אם יש אורז מוכן – הכמות היא שתי כוסות). 2 מערבבים בקערה טוב טוב את כל המרכיבים, ומכינים כ-20 קציצות. 3 מטגנים את הקציצות עד שהן שחומות משני הצדדים, מניחים על נייר סופג ומעבירים לתבנית אפייה בשכבה אחת (בלי הנייר כמובן). 4 לפני הארוחה מחממים תנור ל-170 מעלות, ואופים 15 דקות או יותר. 5 מגישים עם סלט ישראלי מתובל במיונז. הערות: 1 אפשר להוסיף את הקציצות לרוטב אדום פיקנטי ולהגיש חם על פירה. 2. אם לא רוצים לטגן מניחים את הקציצות על ניר אפייה, אופים צד אחד, מזלפים מעט שמן ואופים את הצד השני – כל צד בערך 15 דקות. |