1 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות ומוסיפים את הגזר לדקה נוספת.
2 מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים היטב כך שלא יהיו גושים והבשר יהיה מפורר. מטגנים כ-3 דקות נוספות.
3 מוסיפים את האורז והשום, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות.
4 מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים, מערבבים ומוסיפים 2.5-3 כוסות מים חמים.
5 מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. אחרי שסוגרים את האש משאירים את המכסה סגור עוד כ-10 דקות.
* מי שלא אוהב בקר טחון יכול להחליף אותו בעוף טחון.