אורז עם בשר טחון ובהרטהמנה הזאת יכולה להיות גם עיקרית וגם תוספת, היא לוקחת 20 דקות והיא יפה כמו מלכה וטעימה בטירוף![]()
צילום: אסף רונן
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות ומוסיפים את הגזר לדקה נוספת. 2 מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים היטב כך שלא יהיו גושים והבשר יהיה מפורר. מטגנים כ-3 דקות נוספות. 3 מוסיפים את האורז והשום, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות. 4 מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים, מערבבים ומוסיפים 2.5-3 כוסות מים חמים. 5 מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. אחרי שסוגרים את האש משאירים את המכסה סגור עוד כ-10 דקות. * מי שלא אוהב בקר טחון יכול להחליף אותו בעוף טחון.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|