הכנת המילוי: 1 קוצצים את כל עשבי התיבול הירוקים. 2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הבצל והשום. 3. מערבבים ומוסיפים מלח ופלפל שחור ושמן זית. 4. מגרדים את העגבנייה על פומפייה. 5. מערבבים הכל עם האורז הלא מבושל.
הכנת הסיר: מכינים סיר, רצוי סוטאז', שהוא רחב ושטוח. בתחתית משטחים פרוסות תפוחי אדמה לא מבושלות.
הכנת הכרוב: 1 מפרידים את הכרוב לעלים. 2. טובלים את העלים במים רותחים, ומשהים למס' דקות כדי שיתרככו ויקלו על הגלגול. אם העלים גדולים חוצים כל אחד לשניים בווריד הכרוב. 3. פורסים עלה כרוב על משטח העבודה. מניחים במרכז כף מילוי ומגלגלים. 4. מניחים בסיר, וחוזרים על הפעולה עם כל העלים. 5. מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור. 6. מוסיפים מים רותחים עד כיסוי כל הכמות. 7. מביאים לרתיחה ומנמיכים לחום בינוני. 8. כעבור 20 דקות-חצי שעה מטגנים במחבת בצל, לקראת הזהבה מוסיפים כף פפריקה מתוקה, וממשיכים לטגן מס' שניות. 9. מפזרים את הבצל בסיר, וממשיכים לבשל 20 דקות. 10. לקראת סוף הבישול סוחטים את הלימון ויוצקים לסיר. 11. מבשלים עוד רבע שעה.