1 שוטפים את האורז, מסננים היטב, וקולים על אש גבוהה בסיר יבש (ללא שמן) עד שכל המים מתאדים. מוסיפים את המים הרותחים, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-45 דקות עד שהמים נספגים לחלוטין.
2 במקביל שמים את המש בסיר קטן עם כוס וחצי מים, מחממים ומביאים לרתיחה עדינה. מנמיכים את האש ומבשלים רבע שעה (אם השתמשתם במש שלא הונבטה מראש הבישול יתארך לכחצי שעה). מסננים.
3 במחבת נפרדת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים למחבת את השום, התבלינים והפטרוזיליה ומערבבים. מטגנים דקה נוספת.
4 מוסיפים לסיר האורז את המש ואת תערובת הבצל ומערבבים בעדינות. מומלץ לסחוט לימון טרי מעל המנה לפני ההגשה.
>> כל המתכונים לראש השנה