1 מחממים את תנור האפייה לחום של 190 מעלות 2. בתנועת סחיטה עדינה מרוקנים את חצאי העגבניות ומניחים בצד. 3. בקערה מערבבים את כל חומרי המלית (פירורי לחם, תימין, רוזמרין פטרוזיליה שום, שמן זית, מלח ופלפל שחור) לתערובת אחידה. 4. ממלאים את חצאי העגבניות בתערובת ומניחים בצד. 5. מניחים בקערה רחבה את אבקת האפייה, הביצים הטרופות, שמן הזית, גבינות האמנטל, הפרמז'ן, והבולגרית,העגבניות המיובשות, הבצל מטוגן, אגוז המוסקט, התימין, הרוזמרין, הפטרוזיליה החלב, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה. 6. מוסיפים לתערובת את הקמח התופח ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה למדי. 7. משמנים במעט שמן זית תבנית קפיצית בקוטר 26 סנטימטר, מפזרים בתבנית מעט פירורי לחם ויוצקים לתוכה את הבלילה. 8. מעל הבלילה, מניחים את חצאי העגבניות הממולאות בצורה נאה וחופפת כשהן נוטות מעט באלכסון (בדומה לרעפים), מפזרים מעל חצי כוס צנוברים. 9. מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-40 דקות עד שהעוגה יציבה לגמרי.