ריזוטו עם פטריות פורצ'ינימרקם רך ושמיישי וטעמים עדינים של בצלי שאלוט ויין לבן במנת ריזוטו מושלמת![]()
תמונת AVI: מאסטר שף
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1. מאדים בסיר בינוני את הבצל עם מחצית מכמות החמאה, מוסיפים את האורז ומערבבים היטב. מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומרתיחים עד לאידוי מוחלט של היין. 2. מוסיפים את הציר לאט ובהדרגה תוך ערבוב מתמיד. לאחר 20 דקות מוסיפים את שאר החמאה, את הפרמזן העירית, מערבבים היטב, מכסים את הסיר ונותנים לריזוטו לנוח כחמש דקות. 3. בינתיים מזהיבים את הפטריות עם החמאה המזוקקת במחבת. 4. מסדרים בצלחת עמוקה כשלוש כפות מהריזוטו ועורמים מעליו את הפטריות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|