1 מטגנים את החציל בשלמותו בשמן עמוק. מניחים על נייר סופג.
2 מטגנים את הבצל במחבת עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הבשר ומטגנים יחד מספר דקות. מוסיפים את שאר המרכיבים, מבשלים מעט ומכבים את הגז.
3 חותכים את החציל לאורכו וממלאים במלית הבשר.
4 מכינים את הרוטב החריף: קוצצים את כל חומרי הרוטב ומבשלים עד שהוא מסמיך.
5 מניחים את החציל הממולא בתוך המחבת/הסיר עם הרוטב, ומשלים עוד דקה שתיים על אש נמוכה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!