1 משרים את העוף בסיידר תפוחים למשך לילה.
2 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות, מוסיפים את השקדים ומטגנים שתי דקות נוספות. מוסיפים את התרד הסחוט, מטגנים 3 דקות, מוסיפים את האורז והתבלינים ומערבבים. מסירים מהאש ומוסיפים את הרימונים. מניחים בצד ל-15 דקות, לצינון.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות.מוציאים את העוף מהסיידר (שומרים את הנוזלים), מניחים על משטח עבודה וממלאים התערובת האורז.
4 מניחים את העוף בתבנית אפייה ומתבלים במלח, קינמון וכורכום. מוסיפים את הסיידר ועוד כוס וחצי מים ומכסים בנייר כסף.
5 אופים 30 דקות, מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואופים עוד שעה וחצי. 15 דקות לפני סוף האפייה מסירים את נייר הכסף, כדי שהעוף יקבל צבע זהוב ויהיה קריספי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה