בורגול בסגנון מקסיקני עם בשר טחון, פלפלים ותירסאיך אנחנו אוהבים מתכונים כאלו - בצלחת אחת אנחנו מקבלים גם פחמימות, גם חלבונים מלאים וגם ירקות. אז מה רע? פחות משעה והמנה הזאת שלכם
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :ל-6-8 מנות:
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים השחורות בהרבה מים, למשך 25 דקות או עד שהן מתרככות. מסננים ומניחים בצד. 2 במקביל, מטגנים בצל בסיר בינוני. מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו עד שהוא נאטם ומשנה את צבעו. מוסיפים שום, פטריות שיטקה, גזר, תירס, עגבניות, פלפלים, עדשים שחורות מבושלות ובורגול. מוסיפים גם את המרק, מערבבים קלות ומבאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות. 3 מסירים מהאש ממתינים כ-10 דקות, מוסיפים שמן צ'ילי וכוסברה קצוצה, מערבבים קלות ומגישים מיד. >> בשבוע שעבר הכנו אורז צבעוני עם סלק ועוף>> חלת פרמזן ובזיליקום של ארז קומרובסקי |