1 במחבת גדולה מטגנים את הבצל והגזר עד להזהבה קלה. מוסיפים את הצנוברים והשום ומטגנים עוד כדקה.
2 בקערה גדולה מערבבים את הירקות המטוגנים, הבשר, האורז ועשבי התיבול, ומתבלים במלח ופלפל.
3 ממלאים את הירקות אך לא דוחסים בכוח (האורז ממשיך להתבשל ולקבל נפח), ומסדרים בשכבה אחת בסיר נמוך ורחב.
4 ממלאים את הסיר במים חמים כמעט עד לכיסוי ומביאים לרתיחה. מוסיפים מעט מלח, עגבניות, רסק וחומוסים ומנמיכים את האש. מבשלים כשעה.
5 להגשה: מסדרים בכל צלחת 3-4 ממולאים ומעט מהחומוסים, מטפטפים מעט שמן זית ומעטרים בעלי כוסברה.