המצרכים (6 מנות):לפלפלים:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מנקים את הפלפלים מהגרעינים. 2 טוחנים במעבד מזון את כל הירק יחד עם הבצל. 3 מערבבים בקערה את הבשר, האורז, העגבנייה המגורדת, רסק העגבניות, הירק הטחון והתבלינים, וממלאים את הפלפלים. 4 שופכים לסיר את שמן הזית, ומרפדים את התחתית בפרוסות העגבנייה. עליה מסדרים את הפלפלים. 5 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, ושופכים על הפלפלים. מביאים לרתיחה. 6 מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כשעה, עד שהמילוי מתרכך.
* חפשו את מלי עזר באינסטגרם - malkaazar
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|