1 מנקים את הפלפלים מהגרעינים.
2 טוחנים במעבד מזון את כל הירק יחד עם הבצל.
3 מערבבים בקערה את הבשר, האורז, העגבנייה המגורדת, רסק העגבניות, הירק הטחון והתבלינים, וממלאים את הפלפלים.
4 שופכים לסיר את שמן הזית, ומרפדים את התחתית בפרוסות העגבנייה. עליה מסדרים את הפלפלים.
5 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, ושופכים על הפלפלים. מביאים לרתיחה.
6 מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כשעה, עד שהמילוי מתרכך.
* חפשו את מלי עזר באינסטגרם - malkaazar
>> לארוחה המלאה של מלי עזר