המצרכים (4 מנות):
לרוטב עגבניות:
אופן ההכנה:1 חותכים את הקישואים (או הזוקיני) לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ ומניחים בקערה. 2 מערבבים את העוף הטחון, הבצל, הקוואקר, השום, הכוסברה וחלמון הביצה, ומתבלים במעט פפריקה, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב. 3 יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, שיתאימו לגודל הקישואים. 4 חוצים את פרוסות הקישואים לרוחב - אבל לא עד הסוף (אנחנו רוצים שמכל פרוסה ייווצרו שתי פרוסות, מחוברות בקצה). 5 ממלאים את הפתחים שנוצרו בכדורי הבשר, וטובלים בחלבון הביצה. מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים את המפרום דקה מכל צד. 6 מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל במעט שמן ומוסיפים את העגבניות הקצוצות, הרסק, השום והתבלינים. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מתקנים תיבול ומביאים לרתיחה קלה. 7 מעבירים את הקישואים המטוגנים לסיר עם הרוטב, ומבשלים עוד חצי שעה. בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל |