קציצות אורז של אהרונינשארתם עם אורז לבן מהסופ"ש במקרר ואתם מחפשים איך להפיח בו חיים חדשים? שף ישראל אהרוני במתכון לקציצות שאריות פריכות מבחוץ, רכות ונימוחות מבפנים וטעימות במיוחד. ארוחה קלילה ומהירה לתחילת שבוע![]()
צילום: ישראל אהרוני
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. 2 יוצרים מהתערובת קציצות (לא דקות מדי). 3 מחממים שמן זית במחבת, ומטגנים כל קציצה משני הצדדים עד שכולן שחומות ופריכות (כ-2 דקות מכל צד), מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים. בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|