1 בסיר קטן מחממים מעט שמן קנולה, מוסיפים את כוס האורז ומערבבים כחמש דקות עד שכל האורז מצופה בשמן. 2. מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומסכים את הסיר. מעבירים לאש קטנה עד שהאורז מוכן כ-20 דקות. מכבים את האש ומכסים במגבת. 3. במחבת גדולה מחממים שמן קנולה, מוסיפים את פלפל השאטה, ג'ינג'ר, שום והחלק הלבן של הבצל הירוק ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים את הכרוב ומערבבים. מבשלים עד שהכרוב מצמצם את ניפחו ומתרכך חלקית. 4. במחבת נפרדת מטגנים את הבשר עם רוטב הצדפות תוך כדי ערבוב מתמיד עד שכמעט מוכן ומוסיפים את הכרוב המתובל ומערבבים. 5. מוסיפים את האורז המוכן וממשיכים לערבב. מוסיפים את הסויה ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל. כדקה לפני שהתבשיל מוכן מוסיפים עלי כוסברה קצוצה ומגישים.