1 מחממים מחבת רחבה ומוסיפים את השמן. מטגנים את שני סוגי הבצל והפלפל עד שהבצלים מזהיבים.
2 מוסיפים את הבשר, השום, הג'ינג'ר והצ'ילי, ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו (אם משתמשים ברצועות סטייק מטגנים אותן עד השחמה).
3 מוסיפים רוטב סויה, מירין ושמן שומשום ומבשלים כדקה נוספת לספיגת טעמים.
4 מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
5 מוסיפים את האטריות לסיר, מערבבים, מפזרים מעל את זרעי השומשום ומגישים חם.
>> בפעם שעברה תקתקנו פסטה ברוטב דלורית ושמנת
>> והנה עוד מתכוני פסטות