1 מקרצפים את קליפת תפוחי האדמה, שוטפים היטב ומנגבים במגבות נייר. 2. מגלגלים במלח, מניחים בתבנית מתכת שטוחה ואופים שעה ורבע בתנור שחומם ל-200 מעלות צלסיוס. בודקים אם התפודים רכים ואם לא אופים עוד 15 דקות. 3. חוצים את התפודים לאורכם, חופרים החוצה את התוך הרך ומועכים בממחה ידני. 4. מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים, קולפים את הגבעול המרכזי וחותכים לקוביות, מבשלים במי מלח 10 דקות ומסננים. 5. שמים את הברוקולי, את החלב ואת החמאה בסיר קטן, מבשלים עוד 10 דקות ואז מועכים קלות במועך תפוחי אדמה ידני. 6. מערבבים את הגבינה, את המלח, את הפלפל, את הברוקולי ואת תוכנם של תפוחי האדמה וממלאים את הקליפות בתערובת. 7. בוזקים על הקליפות את גבינת הפרמזן ושולחים לתנור ל-10 דקות ב-180 מעלות צלסיוס, ואז בחום עליון בלבד עוד 10 דקות.