1 מחממים בסיר כף אחת של שמן, מוסיפים את האטריות ומטגנים מעט.
2 מוסיפים חצי כפית כורכום ומערבבים – נזהרים לא לשרוף. כשהאטריות מקבלות צבע צהוב מוציאים אותן לצלחת.
3 מניחים את האורז במסננת ושוטפים היטב.
4 מרתיחים את המים ומוסיפים את המלח, 3 כפות שמן ועוד חצי כפית כורכום.
5 מכניסים לסיר את האורז, מערבבים, מוסיפים את האטריות ומביאים לרתיחה.
6 מנמיכים את האש ומבשלים 15-20 דקות.
7 אחרי שמכבים את הלהבה משאירים את הסיר סגור עוד כ-5 דקות, מערבבים ומגישים.