1 חולטים את האספרגוס במים רותחים למשך 3 דקות. מוציאים למי קרח ומסננים.
2 ממסים את החמאה במחבת ומוסיפים את האספרגוס וכף מיץ לימון.
3 מתבלים בתימין, מלח ופלפל וטוחנים לקרם (יחד עם החמאה).
4 יוצרים כיס בחזית חזה העוף וממלאים בקרם האספרגוס.
5 טיגון: מערבבים את פירורי הלחם עם הפיסטוקים הקצוצים.
6 מקמחים את החזה, טובלים בביצה ובתערובת פירורי הלחם והפיסטוקים ומטגנים להזהבה בשמן עמוק. מגישים מיד עם פלח לימון.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!