המצרכים (2 מנות):
לטיגון:
אופן ההכנה:1 פורסים ודופקים את חזה העוף לסטייק דק, משאירים את הכנף מחוברת. 2 מערבבים את הגבינה עם עשבי התיבול, שאר המרכיבים וכפית אחת של שמן זית. 3 ממלאים את חזה העוף בתערובת, מגלגלים, טובלים בביצה ומכסים בפרורי לחם. 4 מחממים שמן זית במחבת עם שום ומרווה. מטגנים את העוף בכל הצדדים עד שהוא מקבל צבע זהוב. 5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות לסיום הבישול, לעוד כ-10 דקות. * לאופציה כשרה: אפשר במקום גבינה להשתמש בתערובת פטריות, ירקות שורש או בחביתה מתובלת.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|