1 פורסים ודופקים את חזה העוף לסטייק דק, משאירים את הכנף מחוברת.
2 מערבבים את הגבינה עם עשבי התיבול, שאר המרכיבים וכפית אחת של שמן זית.
3 ממלאים את חזה העוף בתערובת, מגלגלים, טובלים בביצה ומכסים בפרורי לחם.
4 מחממים שמן זית במחבת עם שום ומרווה. מטגנים את העוף בכל הצדדים עד שהוא מקבל צבע זהוב.
5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות לסיום הבישול, לעוד כ-10 דקות.
* לאופציה כשרה: אפשר במקום גבינה להשתמש בתערובת פטריות, ירקות שורש או בחביתה מתובלת.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני התכנית