1 מערבבים את כל חומרי המילוי.
2 מוציאים את החלק העליון בכל פרח כרובית (ראו בתמונה), וממלאים בבשר טחון.
3 מניחים בצלחת אחת את הקמח ובשנייה טורפים ביצה. מקמחים את פרחי הכרובית, מנערים משאריות הקמח וטובלים בביצה.
4 מטגנים את הכרובית כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
5 מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את השום, רסק העגבניות וכוס מים חמים, מערבבים, מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים. מסדרים את פרחי הכרובית בסיר, אחד ליד השני, מכסים ומבשלים 35-40 דקות.
* אפשר לוותר על שלב הטיגון ולהניח את הכרובית הממולאת כמו שהיא בתוך הרוטב (בלי קמח ובלי ביצה).
* לגרסה צמחונית: מחליפים את הבשר הטחון בגוש טופו וגזר מגוררים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!