כרובית ממולאת עם רוטב עגבניותמתכון לכרובית שמשתלבת נהדר עם בשר טחון ורוטב עגבניות. מנה משביעה ולא יקרה![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
למילוי:
לציפוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי המילוי. 2 מוציאים את החלק העליון בכל פרח כרובית (ראו בתמונה), וממלאים בבשר טחון. 3 מניחים בצלחת אחת את הקמח ובשנייה טורפים ביצה. מקמחים את פרחי הכרובית, מנערים משאריות הקמח וטובלים בביצה. 4 מטגנים את הכרובית כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג. 5 מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את השום, רסק העגבניות וכוס מים חמים, מערבבים, מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים. מסדרים את פרחי הכרובית בסיר, אחד ליד השני, מכסים ומבשלים 35-40 דקות. * אפשר לוותר על שלב הטיגון ולהניח את הכרובית הממולאת כמו שהיא בתוך הרוטב (בלי קמח ובלי ביצה). * לגרסה צמחונית: מחליפים את הבשר הטחון בגוש טופו וגזר מגוררים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|