המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בווק או במחבת גדולה. מכניסים את השום ומטגנים מעט (לא להשחים!). 2 מוסיפים ג'ינג'ר, בצל וגזר ומקפיצים עד שהם מתחילים להתרכך. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? אורז שאריות עם ירקות | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל 3 מוסיפים כרוב, קישואים ואיזה עוד ירק שרוצים ומקפיצים קלות. 4 מוסיפים את האורז ומערבבים. 5 יוצרים גומה באמצע וטורפים בתוכה את הביצים. ממשיכים לקשקש את הביצים תוך כדי טיגון עד שהן מתבשלות. 6 מוסיפים סויה ושמן שומשום ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל. |