1 מתבלים את הלברק עם מלח פלפל וכמון.
2 את שאר המרכיבים מערבבים יחד וממלאים איתם את הלברק.
3 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך רבע שעה.
4 הירקות: מטגנים שום, בצל, ג'ינג'ר ותרד. מוסיפים מלח, פלפל סומאק ומיץ לימון, ומטגנים עד שהתרד מוציא את כל המים שבו - כרבע שעה.
5 בצלחת שמים את התרד מעל זה מפזרים מוצרלה ומעל זה מניחים את הדג. מטפטפים שמן זית מעל.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!