1 מערבים את כל מצרכי המלית היטב לעיסה אחידה, ויוצרים ממנה קציצות.2. את הקציצות ממלאים ב"לוע" תפוחי האדמה. 3. מערבבים את הביצה עם כף רסק העגבניות ומחממים מחבת עם שמן לטיגון.4. טובלים את תפוח האדמה הממולא בביצה וברסק, טובלים בקמח ומטגנים היטב מכל צד.5. מכינים את הרוטב: מחממים קצת שמן בסיר ומטגנים בו את רסק העגבניות. מוסיפים את העגבניה המרוסקת וממשיכים לטגן. מוסיפים גם את השום, הפלפל החריף והפלפלים המתוקים ושאר התבלינים. שופכים לסיר 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.6. מוסיפים את המפרומים לסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהמפרומים מוכנים.