1 טוחנים את האורז במעבד מזון ושומרים בצד. 2. לוקחים סיר עמוק, שמים את המרגרינה על אש נמוכה. 3. מוסיפים את השקדים, את האורז וההל ומערבבים מספר שניות. 4. מוסיפים את החלב, שומרים על אש נמוכה וממשיכים לערבב כדי למנוע יצירת גושים. ממשיכים להרתיח במשך 10 דקות, מוסיפים את הסוכר והזעפרן ומבשלים עוד 10 דקות. מערבבים מדי פעם כדי למנוע מהחלב להידבק לסיר. 5. כשמתקבלת עיסת פודינג אורז עבה, מסירים מהאש. מעבירים לקעריות הגשה ומקשטים עם השקדים והצימוקים. 6. את הפודינג ניתן להגיש חם או קר.