1 שמים קמח, מלח וביצה במיקסר עם וו לישה ומתחילים לערבב.
2 מוסיפים בהדרגה את המים עד שהבצק מוכן ואינו דביק. בערך 7 דקות.
3 עוטפים את הבצק בניילון על מנת שלא יתייבש ומניחים במקרר למנוחה של מינימום 30 דקות.
4 טוחנים את הבשר עם השומן, ומוסיפים בצל קצוץ מטוגן.
5 מתבלים במלח, פלפל, כורכום וטיפה בהרט.
6 לאחר שהבצק נח, מרדדים לעובי 5 מ"מ וקורצים עיגולים גדולים בעזרת כוס.
7 במרכז כל עיגול מניחים כפית בשר.
8 סוגרים ויוצרים כיסונים, חשוב מאוד להקפיד ללחוץ על קצוות הבצק על מנת שלא ייפתחו בזמן הבישול.
9 מבשלים עד שהכיסונים צפים ולבנבנים.
10 את הכיסונים נהוג להגיש בליווי רוטב מסורתי העשוי מחומץ, מיץ לימון ושום (מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה).
סימון תזונתי עבור כל המתכון:
אנרגיה | 636 קלוריות |
חלבונים | 29 גרם |
פחמימות | 60 גרם |
שומנים | 30 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים