1 הכנת ארבעה חבושים: לחצות לאורך, לרוקן מהחלק הפנימי גומה קטנה יחסית ולא סירה עמוקה. עושים את זה עם כפית פריזאית, אפשר להיעזר בסכין. כדי שהחבוש לא יתנדנד על הבטן, מיישרים/ חותכים לו את ה"תחת".
תערובת הבשר: עושים 8 קציצות גדולות. שמים כל קציצה על מחצית חבוש, כך שנשארת גבעה ענקית בחוץ. זה נראה כמעט כמו חבוש שלם בחזרה. · טובלים רק את הצד של הבשר בפירורי לחם ומטגנים רק אותו במחבת עם שמן זית כשלוש דקות. מוציאים לתבנית צלייה ומניחים עם צד הבשר כלפי מעלה.
הכנת הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. · יוצקים לתבנית (לא על) החבושים, ושולחים לתנור בחום של 180 מעלות לשעה עד שהחבושים מתרככים מעט