1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
2 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שכל הבשר מבהיר. מוודאים שלא נוצרים גושים.
3 מוסיפים את האורז, מטגנים 3-5 דקות, מערבבים ומוסיפים את השום. מוסיפים מיד את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים שוב.
4 מוסיפים כוס וחצי מים רותחים (לא יותר, כי יש לנו את העגבניות המרוסקות).
5 מבשלים כ-25 דקות, מסירים מהאש. מוסיפים את הפסטה, מערבבים וממתינים 10 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה