תפוח אדמה כמו בדוכןהדוכנים שמציעים תפוחי אדמה ממולאים תמיד קסמו לנו, קסם שהרבה פעמים התפוגג מיד עם הביס הראשון. היופי הוא שכשמכינים את המנה הזאת בבית שום דבר לא יכול לקלקל אותה, והיא טעימה כמו שרק פנטזיה יכולה להיות
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 28/04/20 08:36
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-250 מעלות. 2 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומפזרים מלח גס. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 עוטפים את תפוחי האדמה ברדיד אלומניום ומניחים על שכבת המלח. 4 צולים כשעה עד שעה וחצי (תלוי בגודל תפוחי האדמה), עד שהתפודים מתרככים. הצלייה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל5 מוציאים מהתנור ופותחים בזהירות את נייר האלומיניום. 6 יוצרים חריץ לאורך תפוח האדמה ובעזרת מזלג מרסקים את תוכנו (עובדים בתוך הקליפה, לא מוציאים את התוכן החוצה). 7 מוסיפים כף חמאה ומעט מלח ופלפל ומערבבים עם הפירה שבפנים. 8 מוסיפים גבינות ומערבבים מעט (לא חייבים את הגבינות שבמתכון, כל גבינה שיש בבית תתאים) שלישייה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל9 מוסיפים מלמעלה תוספות שאוהבים (במקרה הזה זיתים) ומגישים מיד. |