אורז צהוב של יונית צוקרמןמה ההבדל בין אורז רגיל לאורז צהוב? לא הרבה, מלבד הכורכום, שנותן את הצבע, ועוד כמה תוספות קטנות. אז למה לעזאזל הוא כל כך יותר טעים לנו? ליונית צוקרמן פתרונים
צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את האורז והשמן בסיר טוב טוב, בערך 2 דקות, תוך כדי טיגון (אם אתם רוצים אורז אחד אחד - זה הסוד!). >> מתכונים לפסח >> לבלוג של יונית - מלכת המטבח 2 מוסיפים את התבלינים ומערבבים. 3 מוסיפים 4 וחצי כוסות מים רותחים, מפזרים מלמעלה את השמיר והפלפל האנגלי ומכסים את הסיר. 4 מנמיכים את האש ומבשלים 7 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר על הגז עוד 20 דקות, שבהן האורז ימשיך להתבשל מהחום והאדים. |