1 הפטריות: במחבת מטגנים בצלי שאלוט בשמן זית עם מעט חמאה. מקפיצים את פטריות הפורצ'יני עד להשחמה.
2 קרם ערמונים: ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את הערמונים כ-7 דקות עד להשחמה. מועכים במעבד מזון ומוסיפים בהדרגה שמנת מתוקה.
3 הסטייק: מחממים מחבת עד שהיא לוהטת. מורחים את סטייק הפילה בשמן זית ופלפל ומניחים במחבת. מטגנים עד שהוא מוכן לפי רמת העשייה המבוקשת.
4 ההגשה: מסדרים את קרם הערמונים בצלחת, מוסיפים מעל את הפורצ'יני ומעל מניחים את הסטייק.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!